donderdag 3 september 2009

Belgen vieren ... met frieten

We hebben een ijzersterke dag achter de rug met een resultaat van 10 op 16. We kunnen vieren, en omdat er frieten waren bij het avondeten, hebben we dubbel gevierd

Zowel Lennert als Sander hebben bij wijze van voorgerecht hun tegenstander opgepeuzeld. Ook Hanne, Jonas, Lowie, Francois, Maarten en Stef en Glen winnen. Yordi en Thibault houden het bij remise en de rest zal morgen voor een revanche zorgen.

Over gans het toernooi scoren we 51%, wat prachtig is. Nicola heeft 3, Francois, Yordi en Thibault hebben 2,5. De anderen hebben 2 op 4 of iets minder.

Langzamerhand evolueren de medische problemen in positieve richting.

Er is dus voldoende tijd om eventjes te grasduinen in de culinaire aspecten van het EK. In hotel Bellavista is het eten een verademing t.o.v. de vorige internationale kampioenschappen: spaghetti met kreeft, penne met scampi en asperges, gebakken tong, staartvis, .... en zelfs lekkere frieten met mayo. (of ketchup voor de Wussies). Ik word er bijna lyrisch van

De bedienaar van onze tafels is een zekere Saverio, die eveneens lyrisch wordt als hij Michelle ziet, en terstond een valse Beatlesimitatie ten berde brengt, hoewel hij niet verder geraakt dan "Michelle, my ..."

Hopelijk doen we het morgen, de laatste ronde voor de rustdag, even goed als vandaag

Geen opmerkingen: