dinsdag 1 september 2009

Dag twee: Twee met twee op twee

De jongsten spelen 's morgens een partijtje voetbal. Dit bevalt Hendrik niet volledig, zijn hoestbuien nemen terug in intensiteit toe en rond 14h00 heeft hij 38,3 koorts. Met een koortswerend pilletje vertrekken richting speelzaal.

Zoals gewoonlijk hebben de jongsten het vroegst gedaan. Lennert wint zijn eerste partij. Nicola wint ook, maar bij de analyse blijkt dat eerst zijn koning bewoog en daarna rokeerde, wat uiteraard niet mag. Nicola verstijft even van de schrik, omdat hij denkt dat hij de partij alsnog zal verliezen, maar wij kunnen hem snel geruststellen: zijn tegenstander heeft opgegeven en dit is onherroepelijk.

Ook Hendrik wint zodat er twee met twee op twee zijn bij de -10jarigen. Op de foto zie je beide voor de start van de partij op borden 6 en 7.

Vandaag haalt de Beglische delegatie 8,5 op 16, een opmerkelijke verbetering met gisteren. Dieter en Francois doen het ook uitstekend met anderhalf op twee. Hanne, Sander, Yordi en Glen winnen. De rest moet morgen beter kunnen, dan moeten de laatste nullen weg van Stef, Michelle, Jonas en Maarten. Vooral voor Stef is dit een beetje een verrassing.

Geen opmerkingen: