zondag 6 september 2009

De rustdag brengt slechts ten dele soelaas

Wie verwacht dan na en een mindere ronde en een rustdag, we een goed resultaat zullen neerzetten, komt enigszins bedrogen uit. We halen vandaag 6,5 op 16, te weinig om van een heropstanding te spreken.

Nicola wordt opnieuw de beste Belg, na een knappe partij. Stef Lennart en Maarten knopen terug aan met de 50%, dankzij winst in deze ronde. Ook thibault doet het schotterend

Met nog 3 remises van Francois Lowie en Hanne erbij, scoren we te laag. Je ziet dat de vermoeidheid ondanks de rustdag toeneemt. De blunderfrequentie neemt toe. Hopelijk zijn de verliezers van vandaag morgen voldoende uitgerust om er weer met volle moed tegen aan te gaan.

Tijdens de rustdag gisteren vertoefden we aan het strand van Porto San Giorgio. Terwijl de jongens zich tegoed deden aan een frisse duik in de Adriatische zee, hielden de meisjes een -je houdt het niet voor mogelijk- een vleeskeuring van het maannelijke gedeelte van Belgische delegatie en door extarpolatie van de hele Belgisch schaakwereld. Uw dienaar heeft stiekem kunnen meeluisteren. De volledige rangschikking van de schakende Adonis van het jaar is dan ook bij mij verkrijgbaar. Steekpenningen of voordelen in natura worden gretig aanvaard.

Na het strand volgende een lekker potje schepijs en een pittige klim terug naar ons hotel, waar Jelle nog net Hendrik kon afhouden voor de eerste plaats. De ouderen van de delegatie puffen nu nog na

Geen opmerkingen: