vrijdag 22 oktober 2010

Prachtige truitjes

Dag 2: geen beterschap

Over dag 2 kunnen we kort zijn. Geen beterschap in de resultaten. Opnieuw scoren de Belgen slechts 5,5 op 19. Aangezien we gemiddeld zwakkere tegenstanders hadden dan gisteren is dit toch ontgoochelend.



Van een punt waren we op voorhand zeker. Lowie werd tegen Hendrik gepaard en werd remise in 16 zetten. De winnaars van gisteren verloren allen, niemand komt boven een 1 op 2 uit.

De winnaars van de dag zijn Nathaniel en Clara bij de -8, Jan bij de -14 en Thibault die in 40 minuten de klus klaarde tegen een illustere Cyprioot, die amper een goede zet speelde.

Enkel Natacha kan nog een halfje scoren.

Het beste nieuws van de dag kwam van Angelo, de vader van Nicola, die via zijn Griekse vriend iedereen een prachtige outfit bezorgde, bestaande uit een rode T-shirt, een gele sweater en een zwarte jas.

De traditionele groepsfoto's zien er dan ook fantastisch uit.


Dag 3: Score verdubbeld

Eindelijk zou ik zeggen. Na 2 zwakkere dagen slaat de scoremachine aan.

Het begint nochtans niet fantastisch. de -8 jarigen, gisteren nog winnaars, geven beide snel hun dame weg.

De -10 en de -12 doen het fantastisch: Samuel, Laurent, Nicola, Lennert, Lowie en Yvonne winnen, enkel Hendrik schuift voor de derde maal remise.

Natacha volgt Hendrik's voorbeeld, maar Jan en Thibault kunnen hun winst van gisteren niet bevestigen

Enkelen zijn verlost van de vervelende nul: Astrid wint, en Mark en Yannick spelen remise. Enkel Michiel en Stefan blijven momenteel puntenloos achter.

Maarten sluit de rij met een tweede winst.

Conclusie 11 op 19, of exact evenveel als in de eerste 2 ronden samen. Hopelijk wordt die trend morgen bevestigd

Geen opmerkingen: